Info@basit.dk
Tlf: 29868355
Hvis du vil kontaktes, så indtast information og vi kontakter dig hurtigst muligt
Tilmeld vores nyhedsbrev
* indicates required

IT-værktøjer hjalp certificeringen igennem

VAM er nu certificeret inden for kvalitetsstyring, miljøledelse og arbejdsmiljøledelse
Da VAM A/S i januar 2015 blev certificeret, stillede det større krav til deres dokumenthåndteringen, og dermed også til de bagvedliggende IT-værktøjer. VAM A/S skulle derfor bruge et nyt elektronisk ledelsessystem, der hurtigt og effektivt kunne styre, skabe og bevare overblikket over de processer, dokumenter og registreringer, der er vigtige for virksomhedens drift.


Udfordring
I forbindelse med certificering-proces skulle VAM bruge et elektronisk ledelsessystem. Systemet skulle hurtigt og effektivt kunne styre, skabe og bevare overblikket over VAMs processer, dokumenter og registreringer.
Løsning
Med det elektroniske ledelsessystem kan VAM A/S effektivisere og dokumentere processer, produkter og ydelser. Styringen af opgaverne sikrer fremdrift når lederne direkte kan se de ansvarlige for hver opgave, status og implementeringen.

Resultat
VAM blev certificeret inden for kvalitetssikring, miljøledelse og arbejdsmiljøledelse.
"Vi har stor tillid til BASIT på baggrund af vores tidligere arbejde sammen, og brugte dem endnu engang, da det var vigtigt, at det nye ledelsessystem skulle kunne tale med de øvrige IT-er, og skulle indgå i den IT-kurs vi havde lagt med BASIT tilbage i 2013" - Regnskabschef Allan Hougaard, VAM
IT-værktøjet passer ind i virksomhedens strategi
BASIT har tidligere hjulpet VAM A/S med at finde virksomhedens administrationssystem, og i den forbindelse blev deres fremtidige IT-strategi tegnet i en IT-handlingsplan.

Styring af opgaverne og sikker fremdrift
Sammen med BASIT fandt VAM A/S et system, der passede til deres behov. I systemet kan VAMs processer, produkter og ydelser systematisk effektiviseres og dokumenteres.

Afvigelses- og forbedringshåndteringen gøres nemt direkte i systemet, hvor medarbejderne selv har adgang til de nødvendige oplysninger. En af de store fordele er, at lederne direkte kan se hvordan de fremtidige opgaver er forbundet og prioriteret, hvem der er ansvarlig samt hvordan og hvornår der forventes implementeret.


"Alt i alt har vi fået et godt IT-værktøj, der styrer opgaverne og sikrer det fælles overblik" - Regnskabschef Allan Hougaard, VAM
Virksomhedsprofil
Størrelse: 125 – 130 mand

Fag: Entreprenør

Opgavetyper: entreprenør- og anlægsopgaver for offentlige, private og erhvervskunder