Info@basit.dk
Tlf: 29868355
Hvis du vil kontaktes, så indtast information og vi kontakter dig hurtigst muligt
Tilmeld vores nyhedsbrev
* indicates required

Malmos IT-strategi understøtter en ambitiøs vækstplan

En ambitiøst vækstplan og et motto om at være forrest og proaktiv i alt hvad de gør. Malmos ved, at vækst kræver fokus og standardisering af kerneprocesser.
Info@basit.dk
Tlf: 29868355
Hvis du vil kontaktes, så indtast information og vi kontakter dig hurtigst muligt
Tilmeld vores nyhedsbrev
* indicates required
Digitale Malmos

Malmos har taget hul på strategien "Digitale Malmos", som skal forbedre og effektivisere virksomheden, blandt andet gennem IT.

Digitale Malmos har fokus på hele processen fra kalkulation og tilbudsgivning til aflevering og kvalitetssikring. Malmos har lagt en overordnet IT-strategiplan sammen med konsulentvirksomheden Implement.

Et væsentligt element i "Digitale Malmos" er at sikre maksimal involvering af medarbejderne/brugerne som skal kunne bruge IT-værktøjerne i praksis.

Malmos indgik samarbejde med BASIT for at finde et IT-værktøj, der kunne erstatte de traditionelle ugesedler og optimere processen omkring tidsregistrering.
Nem Tidsregistrering

"Med BASITs hjælp fik vi afklaret kravene til den nye løsning. Arbejdskraft i form af mandetimer er yderst vigtigt i vores branche, derfor var det vigtigt at få opbygget en sund og effektiv proces omkring tidsregistreringen, således at medarbejderne minimerer tiden heri. Og det gør vi med den nye løsning", siger Michael Gøthche.

Malmos valgte en ren tids- og materiel-registreringsløsning, som var nem at overskue, samtidig ramte løsningen plet i forhold til funktionalitet og pris.
Michael Gøthche fremhæver følgende forhold som den største værdi ved samarbejdet med BASIT:

• Overblikket af feltet af IT-udbydere.
• Erfaring omkring udvælgelse af IT-systemer og snak med IT-sælgere.
• Systematisk og metodisk fremgangsmåde, der sikrer, at relevante krav og procesbeskrivelser bliver nedfældet og taget i højeste ed, når der skal findes og udvælges mulige IT-systemer.
• Dialogen omkring valg af IT-system – herunder omfanget af system og omfanget af processer der aktiveres i første step og evt. i de følgende steps.
• Fastholdelse af fokus på det oprindelige ønske og de oprindelig krav til IT-systemet, samtidig holdes IT-leverandøren op på de nedfældede IT-kravbeskrivelser.

Michael Gøthche er tovholder på indkøb og implementering af IT-værktøjer
Fokuseret kendskab til byggebranchen er nøglen til at finde det rigtige
IT-værktøj