haandvaerker

Professionel og uvildig IT-rådgivning,
der ses på bundlinjen

Woman on her phone

Sådan foregår IT-rådgivning

IT-status giver overblik over virksomhedens IT-situation. I ved nu hvor IT-værktøjer bedst kan optimere arbejdsprocesserne i virksomheden.

Spar tid og penge

Spar tid og penge ved at overlade arbejdet til BASIT. Lad BASIT hjælpe med at finde de rigtige IT-værktøjer, og spar kostbar tid, som kan bruges til at drive forretningen. BASIT sikrer, at virksomhedens IT-behov og IT-krav afklares, og at det rigtige IT-værktøj vælges. Med BASIT får I den rette pris på IT-værktøjet. Det er vores erfaring, at tiden sparet, og det faktum, at vores kunder får den rigtige IT-værktøj, medfører at pengene brugt på BASIT hurtigt er tjent hjem. Kontakt BASIT og få en fastpris tilbud på dit næste IT-projekt!
stats

Du får et helt BASIT team med i prisen

BASIT stiller ikke kun med én konsulent på sagen – det er et helt hold af fagspecialister med på ALLE sager.

stats

Hold fokus

Det tager tid og det kræver en arbejdsindsats at komme godt i gang med et IT-værktøj. Det kan være svært at holde fokus på implementeringen i en travl hverdag, og her sørger BASIT for at implementeringen kommer i mål. Vi påtager os projektlederansvaret og fastlægger en tidsplan som fastholdes – både i forhold til IT-leverandør, men også internt i virksomheden.