Info@basit.dk
Tlf: 29868355
Hvis du vil kontaktes, så indtast information og vi kontakter dig hurtigst muligt
Get your free webform with Podio
Tilmeld vores nyhedsbrev
* indicates required

Professionel og uvildig IT-rådgivning, der ses på bundlinjen

Udvalgte referencer


Spar tid og penge!

Overlad arbejdet til en BASIT konsulent, og spar kostbar tid, som kan bruges til at drive jeres forretning.
BASIT konsulenten sikrer, at virksomhedens behov og krav beskrives, og det bedste IT-værktøj vælges. BASIT sikrer den rette pris på IT-værktøjet.

Det er vores erfaring, at tiden sparet, og det faktum, at vores kunder får den rigtige IT-løsning, medfører, at pengene brugt på BASIT hurtigt er tjent hjem.

hello
Hold Fokus

BASIT har siden 2010 rådgivet håndværksmestre omkring IT-indkøb og implementering.

Vi har kontakt til mere end 250 leverandører i IT- og telebranchen, og har som den eneste IT-rådgiver et struktureret IT-leverandørcenter med de bedste IT-leverandører henvendt til byggebranchen.

BASIT er 100% uvildig og uafhængig af IT-og Teleleverandørerne.

hello

6 BASIT produkter der gavner din forretning
BASIT rådgiver håndværks-og entreprenørvirksomheder med at finde IT-værktøjer, der passer bedst til behov og krav. BASIT konsulenterne har mange års erfaring med at rådgive håndværks- og entreprenørvirksomheder i forbindelse med indkøb og implementering af IT-værktøjer.

Giver jer overblikket

IT-status viser dig hvor IT-værktøjer bedst kan optimere arbejdsprocesserne i din virksomhed.

Med en IT-handlingsplan har i en rettesnor gennem IT-investeringerne. I ved hvor i skal starte og slutte, og IT-handlingsplanen tager udgangspunkt i hvordan IT-værktøjerne skal hænge sammen i hverdagen

Giver jer de rigtige IT-værktøjer

IT-kravsbeskrivelsen opsamler jeres krav til IT-værktøjerne, og er jeres bindeled med IT-leverandørerne. Med en IT-kravsbeskrivelse er i klædt på til mødet med leverandøren.

Indkøbsprocessen afsluttes med, at BASIT konsulenten kommer med en IT-anbefaling af en IT-leverandør og et IT-værktøj samt forhandler en skarp pris på plads.


Giver jer den rigtige start og gevinst på længere sigt

BASIT konsulenten hjælper med at få IT-værktøjet implementeret i virksomheden. Konsulenten fungerer som virksomhedens projektleder og kontaktperson over for IT-leverandøren. Konsulenten sikrer fremdrift, og ikke mindst at aftalerne overholdes.

Vedligeholdelsesaftalen sikrer faste rammer om samarbejdet. BASIT konsulenten kan tilbyde en proaktiv rolle, hvor jeres kontaktperson ringes op på nogle fastlagte tidspunkter for en drøftelse af IT-værktøjerne. På den måde opbygges en fast struktur omkring indkøb og implementering af IT-værktøjerne.


Priser (excl. moms og evt. kørsel)

Virksomhedsstørrelse Under 10 ansatte Under 20 ansatte Under 30 ansatte Under 50 ansatte Under 75 ansatte Under 100 ansatte Under 150 ansatte
IT-status 5.000 7.000 10.000 15.000
IT-handlingsplan Byggeriets IT-Værktøjskasse anbefales 4.000 6.000 8.000 10.000
IT-kravsbeskrivelse Læs mere her 25.000 35.000 40.000 50.000
IT-anbefaling 15.000 20.000 25.000 30.000
1 års ubegrænset adgang til Byggeriets IT-værktøjskasse 5.000 7.500 10.000 IT-rådgivning anbefales IT-rådgivning anbefales IT-rådgivning anbefales IT-rådgivning anbefales