content

Administration, Produktionsstyring

2024

Søren Jensen's Eftt. A/S

BASIT blev kaldt ind da integrationen mellem virksomhedens IT-værktøjer ikke kunne løses.

Søren Jensens Eftf. A/S havde i længere tid kørt med den samme Økonomistyringsløsning, men løb ind i problemer da de skulle implementere en ny produktionsstyringsløsning. Da de havde købt deres nye IT-værktøj til produktionen viste integrationen mellem de to systemer nemlig at være mere besværlig end som så. Og pludselig var Søren Jensens Eftf. A/S strandet med to systemer der ikke kunne snakke sammen.

BASIT som mellemmand
Søren Jensens Eftf. A/S tog fat i BASIT, grundet vores store erfaring med at håndtere IT-implementeringsprojekter og ikke mindst for at få en kompetent dialog mellem to forskellige IT-leverandører.

BASIT tog fat i første omgang fat i leverandøren af administrationssystemet, for at se om integrationsproblemet ikke kunne løses her, evt. med en serveropsætning som ville muliggøre integrationen.

Nyt administrationssystem
Gennem adskillige telefonmøder mellem de to leverandører blev den endelige konklusion at en Integration mellem de to systemer var ikke muligt. Søren Jensens Eftf. A/S skulle derfor vælge hvilket system, de ønskede at forsætte med.

BASIT var her klar til at guide virksomheden med deres muligheder. Og det blev besluttet at administration-systemet skulle skiftes ud med en anden leverandør.

Vi, inkl. montørerne, blev dus med det nye IT-værktøj ret hurtigt. Vi har et meget bedre overblik over dagligdagen, det er dejligt at have det hele ét sted, både ordrer klar til at blive udført samt færdigmeldte ordrer klar til fakturering. Faktureringen er nu en meget hurtigere proces, her spares en del tid, sammenfatter Bjarne Nedergaard Aut. Elinstallatør i Søren Jensens Eftf. A/S

Gode valg
Selvom integrationen mellem de to oprindelige systemer ikke blev realiseret er Søren Jensens Eftf. A/S godt tilfredse

Alt i alt er vi rigtigt godt tilfredse med de valg vi sammen traf. Vi er også glade for, at vi valgte jer som rådgiver, afslutter Bjarne Nedergaard