Info@basit.dk
Tlf: 29868355
Hvis du vil kontaktes, så indtast information og vi kontakter dig hurtigst muligt
Tilmeld Vores nyhedsbrev
* indicates required

Brug Byggeriets IT-leverandørcenter, når du skal finde de rigtige IT-værktøjer

Du skal ikke spilde din tid på, at søge efter IT-værktøjer til din virksomhed. Brug i stedet Byggeriets IT-leverandørcenter. Ved at bruge Byggeriets IT-leverandørcenter får du et overblik, så du første gang træffer det rigtige valg. Hvis du undervejs har brug for, at tale med en BASIT konsulent, så kan du altid ringe - vi er her for dig!
Spar tid! BASIT har gjort forarbejdet for dig
I Byggeriets IT-leverandørcenter kan du selv finde de IT-værktøjer, der passer bedst til jeres virksomhed. Du kan blandt andet finde IT-værktøjer til tidsregistrering, kvalitetssikring, økonomisk styring, dokumenthåndtering, tilbudsgivning og planlægning. Alle IT-leverandører, som har løsninger til bygge- og anlægsbranchen, er samlet i Byggeriets IT-leverandørcenter. IT-leverandører og IT-værktøjer, som er i Byggeriets IT-leverandørcenter, er nøje udvalgt af BASIT.

På et kompliceret og stort IT-marked, er Byggeriets IT-leverandørcenter din hjemmebane. BASIT har samlet mere end 200 IT-værktøjer ét sted, hvor du kan få det bedste overblik. Ved at svare på spørgsmål om din virksomhed, og hvilke krav i har til IT-værktøjer, kan du lave et match med de/den IT-leverandør, som passer bedst til dig. Langt de fleste IT-leverandører giver rabat når man finder IT-værktøjet gennem Byggeriets IT-leverandørcenter. Så ikke nok med, at du finder de rigtige IT-værktøjer. Du får også de skarpeste priser! I mange tilfælde bliver din Søge-adgang tjent hjem på rabatter hos IT-leverandørerne.

Når du har fundet de/det IT-værktøj, som passer bedst til jeres virksomhed, kan du tage direkte fat i den pågældende IT-leverandør.

Bo Hansen finder selv IT-værktøjer
Jeg brugte en lille time søndag aften på at gå igennem spørgsmålene. For det handler jo egentlig blot om at få sat tiden af og komme i gang. Udbyttet var en anbefaling på konkrete IT-leverandører med navn og kontaktinformation i en prioriteret rækkefølge. Det er fedt at finde ud af præcis hvilke IT-leverandører man skal gå i dialog med. Man har fri adgang til se IT-værktøjer til alle formål. Byggeriets IT-leverandørcenter kommer til at spare mig for en masse tid på Google.