Info@basit.dk
Tlf: 29868355
Hvis du vil kontaktes, så indtast information og vi kontakter dig hurtigst muligt
Tilmeld Vores nyhedsbrev
* indicates required

Brug Byggeriets IT-leverandørcenter, når du skal finde det rigtige IT-værktøj

IT-leverandørcenteret giver et overblik over IT-værktøjer, som med fordel kan bruges i håndværks- og entreprenørvirksomheder. De er allerede i brug i dag i mange virksomheder. Du kan bruge IT-leverandørcentret når det passer dig, så du i ro og mag kan finde de IT-værktøjer, der passer bedst til din virksomhed.
Find selv dine IT-værktøjer når det passer dig
I Byggeriets IT-leverandørcenter kan du finde de bedste IT-værktøjer til tidsregistrering, kvalitetssikring, økonomisk styring, dokumenthåndtering, tilbudsgivning, planlægning og kommunikation. IT-værktøjerne er nøje udvalgt gennem BASIT rådgivningsarbejde i de sidste 8 år. Fælles for IT-leverandørerne er, at de alle har IT-værktøjer som i dag anvendes i håndværks- og entreprenørvirksomheder. De har alle fokus på byggebranchen, og forståelse for arbejdsgangene i bygge- og anlægsbranchen.

Bo Hansen finder selv IT-værktøjer
Entreprenørfirmaet Bo Hansen finder selv sine IT-værktøjer i Byggeriets IT-leverandørcenter. Og det er smart, siger Kloakmester Bo Hansen. Der er lidt at gå igennem. Det er en stor omgang at svare på alle spørgsmålene, men alle spørgsmål handler om min egen virksomhed i forhold til størrelse, opgavetyper, kunder og så spørgsmål omkring hvordan jeg bruger IT i dag. Hvis du kender din virksomhed, er det ikke så overvældende, og i en virksomhed som min, kan jeg selv svare på alle spørgsmål. Spørgsmålene handler om dig, så man burde kunne svare på dem, i hvert fald er det vigtige spørgsmål, som skal afklares inden der købes et IT-værktøj.

Jeg brugte en lille time søndag aften på at gå igennem spørgsmålene. For det handler jo egentlig blot om at få sat tiden af og komme i gang. Udbyttet var en anbefaling på konkrete IT-leverandører med navn og kontaktinformation i en prioriteret rækkefølge. Det er fedt at finde ud af præcis hvilke IT-værktøjer man skal gå i dialog med. Man har fri adgang til se IT-værktøjer til alle formål. Det her værktøj, som BASIT stiller til rådighed, kommer til at spare mig for en masse tid på Google.