Værdien med IT-OVERBLIK RÅDGIVNING

IT-overblik er en rådgivningsservice, hvor BASIT tager ansvaret for at virksomhedens IT-infrastruktur er fleksibel, effektiv, gennemskuelig, sammenhængende og økonomisk optimeret.

Vi har taget erfaringerne fra nogle af de virksomheder som bruger BASIT’s IT-OVERBLIK RÅDGIVNING, og vi har samlet det, så du kan læse, hvilken værdi IT-OVERBLIK RÅDGIVNING giver.

”IT-overblikket sikrer, at vi bestiller IT med udgangspunkt i vores forretning. Dermed skaber vores IT-investeringer konkrete konkurrencefordele for os”.

”IT-overblik rådgivningen har taget os fra digitalisering 2.0 til 3.0, hvor virksomheden via en IT-politik, en IT-handlingsplan, samt et overblik over alle IT-licenser og IT-udstyr får et klart billede af, hvordan data flytter sig rundt i virksomheden via applikationerne”.

”Vores virksomhed kan udskifte IT-værktøjer meget lettere, fordi vi ved præcis hvad IT-værktøjerne bliver brugt til, hvem som bruger dem og hvordan de hænger sammen. På sigt giver det en meget mere fleksibel IT-infrastruktur, som bliver billigere og nemmere at vedligeholde, og som vil skabe store fordele for os forretningsmæssigt”.

”Selve IT-overblikket med licenser, IT-udstyr osv. er nærmest den mindste del af IT-overblik leverancen fra BASIT. Og det er resultatet af arbejdet med IT-overblikket. IT-overblikket handler om at få defineret en IT-politik som skaber rammerne om den mest effektive brug af IT-værktøjerne, samt en IT-handlingsplan som er grundlaget for vores fremtidige IT-investeringer”.

KONKRETE ERFARINGER MED IT-OVERBLIK

Erfaringerne fra de virksomheder, som har taget IT-OVERBLIK RÅDGIVNINGEN til sig er, at de har fået en mere systematisk og 
mindre tilfældig indgangsvinkel til deres IT-Investeringer. Det betyder færre tilfældige indkøb, større tryghed i forhold til de IT-investeringer der allerede er lavet, samt dybdegående økonomisk overblik over IT-Investeringerne i både hardware og software.


For virksomhederne har det blandt andet resulteret i økonomiske besparelser, og ikke mindst langt bedre udnyttelse af IT-værktøjerne. Med IT-OVERBLIK RÅDGIVNINGEN kommer der en større forudsigelighed i hvordan IT-værktøjer bruges i virksomheden, hvilket forbedrer sagsstyring og risiko samt giver en bedre økonomisk opsamling på sagerne.

  • IT-OVERBLIK RÅDGIVNINGEN betragtes generelt som hjælp til både ledelsen, regnskabsafdelingen, drift/produktion, samt de IT-ansvarlige i virksomheden. IT-OVERBLIK RÅDGIVNINGEN samler det hele, og giver et fælles billede af behov, teknik, økonomi og leverancer.
  • Med IT-OVERBLIK RÅDGIVNINGEN holdes alle helt skarpe - og det gælder også virksomhedens IT-leverandører! Når virksomheden er helt skarp, og grundlæggende er i stand til at udskifte IT-leverandørerne, holder disse sig helt klar, og er i service- og salgsmode. Det betyder bedre service, helt opdaterede aftaler og de bedste priser. Det giver et tættere og bedre samarbejde.